een 8-weekse online mindfulness training

Negeer de ruis in je hoofd, de wereld heeft je nú nodig

Hi, ik ben Marleen

Ik ben ondernemer, yoga docent, politicologe en mindfulness trainer. Ik adem en leef mindfulness zo goed als het kan in de huidige samenleving.

Ik wil jou helpen om ook mindful te zijn, juist nu, in tijden van Corona is het belangrijker dan ooit om jezelf te kennen, met jezelf te zijn en mindful om te gaan met de situatie waar we in zitten. Hoe lekker zou het zijn zonder die ruis je in hoofd?

Mijn missie is om mijn eigen ervaringen vanuit yoga, mindfulness en meditatie met je te delen. Ik begin bij de basis en leg uit waar we naar toe gaan werken. Ik begeleid je persoonlijk, vanuit liefde en aandacht.

Waarom bij mindful marleen?

Ik geloof dat meditatie meer is dan zitten en je ogen sluiten. Er gaat een wereld voor je open wanneer je leert en ervaart wat echt mediteren is. Dit is natuurlijk helemaal mijn invulling, maar veel mensen noemen het ook wel “intunen” of in de flow zijn. Dit gevoel van de in flow, in de flow zijn en herkennen wanneer je eruit bent dat helpt mij in mijn leven. Dat is mijn navigator. Dat gevoel is magisch en daarom doe ik het. Dat wil ik met je delen. Je mag of kan het zweverig vinden, maar dan ben ik niet de juiste persoon voor jou. Ik wil je leren wat ik ervaar en dat jij dat ook kan ervaren. 

Wanneer je daar nieuwsgierig naar bent, en ook al heb je geen ervaring, dan kan ik dat je leren. Ik wil jou super graag helpen om dat te gaan ervaren. Het is die basis, dat gevoel, wat mij drijft in mijn leven. Wat mij ertoe aan heeft gezet om dingen te doen die ik best eng vond, een eigen bedrijf starten, rond de wereld reizen, op podia staan, maar doordat het van binnen rustig is, doordat ik weet dat er een diepe basis en gevoel is waar ik op kan varen, daardoor durf ik dat. Met alle liefde van de wereld leg ik dat aan je uit. 

Even praktisch

online

Elke week ontmoeten we elkaar online op ZOOM. In 1,5 uur leg ik technieken uit, gaan we samen mediteren en is er alle ruimte voor vragen. We zijn maximaal met 6-10 mensen in een training zodat er genoeg aandacht voor iedereen is. 

Acht weken

Om in de ‘flow’ te komen hebben mensen vaak meer tijd en ervaring met mediteren nodig. Wanneer het zo simpel was dat je het met één keer mediteren kon bereiken dan zou immers iedereen dat doen. Daarom heb ik een achtweekse online training opgezet.

Data

Er zijn twee groepen:

start zaterdag 18 april 11:00 uur

Elke zaterdagochtend komen we om 11.00 uur online bij elkaar via ZOOM.

start dinsdag 21 april

Elke dinsdagavond komen we om 19.00 uur online bij elkaar via ZOOM.

Check de website
online Mindfulness training
450 euro

Een gemiddelde mindfulness training kost rond de 450 euro.

Q&A

De meest gestelde vragen…

Wat heb ik nodig voor de les?

De link krijg je vooraf opgestuurd. Behalve een fijne plek van waaruit je kunt mediteren, een goede internetverbinding, pen en papier, en een gezonde motivatie heb je verder niets nodig. Alles wijst zich vanzelf. 

Mag je vragen stellen tijdens de les?

Tijdens de les is er de mogelijkheid om vragen te stellen en na de les krijg je opdrachten mee om thuis mee verder te werken. Dan zien we elkaar een week later weer, voor acht weken. 

hoeveel personen nemen er deel?

En er zal een maximaal aantal personen deelnemen (max. 10). Iedereen kan elkaar zien, zodat we ook van elkaar kunnen leren en ervaringen kunnen uitwisselen. 

hoe lang duurt de les?

De les duurt 1,5 uur online.